Te-a prins rău microbul bucătăriei sau îți place să te bucuri de arome și gusturi noi tot timpul?

Atunci verdictul este clar – ești un/o foodie!
Îți place să te bucuri de mâncare și te interesează destul de mult și aspectul, modul de prezentare, nu doar gustul alimentelor. Dacă ai un prieten pe care îl regăsești în această descriere și urmează ziua lui de naștere, citește cu atenție mai departe :).

Avem câteva sugestii numai bune pentru un cadou simpatic și util:

1. Dacă este vorba despre un bărbat care iubește (de fapt cine nu iubește???) pizza, știm exact ce poți să îi oferi – un cutter de pizza perfect masculin. Taie cu precizie și fără ezitare orice blat de pizza, fie el cu brânză mucegăită, creveți sau pepperoni.

Cutter Pizza

2. Să trecem la doamne, că le-am neglijat un pic :). Dacă vrei să surprinzi plăcut o persoană romantică, ce plânge la filmele de dragoste (nu doar atunci când taie ceapa :P), cărțile clasice și umorul atunci trebuie să îi oferi un tocător. Nu strâmba din nas, este unul special, Romeo & Julienne, garantăm noi pentru un final fericit!

Tocator

3. Există cineva care nu iubește brânza? Cea care se întinde, sau cea cu mucegai, sau o telemea neaoșă peste macaroane, sau… ok, ați înțeles ideea. Un gurmand rafinat are întotdeauna pregătit și are la el un set de ustensile pentru brânzeturi. Dacă trebuie să deguste o brânză nouă? Completează cadoul cu o brânză delicată, eventual și un vin asortat. Elegant și fix la țintă.

Set ustensile branzeturi

4. Ce ne facem cu cei care sunt tare pasionați de băuturi, mai ales de cafea? Evident că nu îi lăsăm de izbeliște, mai ales că o sa aprecieze întotdeauna o pungă de cafea aromată, însoțită de un set cu 3 forme diferite pentru decorat cafeaua. Mmmmm, ce bine miroase… Dar să vezi cum arată!

Forme decor cafea

5. Pasiunea pentru mâncare și iubirea pentru pisică merg cumva coadă în coadă 🙂 Pisicile sunt oricum niște gurmande delicate, deci avem multe de învățat de la ele. Așa că iată un cadou numai bun pentru cineva care îmbină aceste pasiuni – un set de scobitori în formă de feline. Perfecte pentru aperitive delicioase, toți meseni se vor bate să pune gheara pe ultima bucățică!

6. Ultima propunere este una numai bună pentru familii, mai ales pentru copii mofturoși. Dacă avionului îi este refuzată aterizarea în mod repetat, încearcă un transport rutier 🙂 Un ou în formă de mașina, pe care o poți așeza în orice decor dorești, o sa aibă cu siguranța un succes răsunător.

Ou la plimbare

Nu mai rămâne decât să vă urăm Poftă bună la cumpărături!, noi am plecat în bucătărie că avem puțină treabă.