Dacă ai o prietenă sau un prieten care stă tot timpul cu nasul într-o carte atunci diagnosticul este clar – ai de-a face cu un bookworm incurabil!

Și totuși și iubitorii de cărți sunt oameni 😛 și au nevoie de cadouri. Au și ei o zi de naștere sau de nume, sărbătoresc și ei Crăciunul. Și nu ne referim la cărți, evident, pentru că nu poți să ții pasul cu ei și să afli care este cartea care le ridică pulsul. Până o adaugi în coșul de cumpărături deja nu mai este de actualitate, au trecut la alta!

Așa că îți propunem să alegi un cadou sigur și veșnic tânăr, un accesoriu care ajută cititorul la… citit. Cu așa ceva nu dai greș niciodată!

Mai concret:

1. Un semn de carte personalizat. O să zici: Da, sigur, are o colecție de semne de carte și folosește tot bonul de la Mega… deci ce sens are? Are, pentru că îi vei oferi un semn cu totul special, personalizat în funcție de preferințele sale personale: cu animalul de companie, cu un obiect cu semnificație din viața ei/ lui, sau cu ceva care definește relația dintre voi. Ai pe site câteva exemple, dar nu te limita doar la ele! Lasă-ți imaginația să zboare și spune-ne cum să facem un cititor fericit 🙂 .

semn de carte ghidus

2. Fiecare cititoare are nevoie de un cod secret prin care să recunoască instant alte persoane care fac parte din acest club elitist. Uneori nu poți să umbli cu o carte în mână pe stradă, așa că recomandam un accesoriu elegant și potrivit pentru orice reuniune socială: un pandantiv în forma de jurnal. Și asta nu e tot, miniatura este perfect funcțională, poți să il deschizi și să îl răsfoiești. Poți să îi lași și un mesaj pe prima pagina, o dedicație secretă și personală 🙂 .

pandantiv jurnal

3. Nu știi sigur dacă cititorul cu pricina preferă cărțile în format fizic, sau adoră să care un Kindle în orice împrejurare, la munte sau la mare? Nicio problemă, alege un suport multifuncțional, care se poate adapta atât la carte, cât și la orice dispozitiv electronic. Un produs perfect și pentru telefonul mobil, în caz că vrea să urmărească ecranizarea cărții preferate.

Suport pentru Carte

4. O carte bună merge la fix cu un ceai aromat, mai ales unul care te ajută să rămâi concentrat. O să ai mare succes cu această cutie cu ceai verde în combinație cu fructe, în formă de carte! Iar după terminarea ceaiului poate folosi cutia pentru depozitarea semnelor de carte, de exemplu.

Cutie cu Ceai Tea Book

Ai nevoie de alte sugestii?

Scrie-ne cu încredere pe contact@inspirel.ro și mai găsim idei!

Spor la citit și la dăruit! <3